İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Fen Lisesi

Mrt

Turnuvanın ilk etabı tamamlandı.

Mrt

Öğrencilerimiz Şile Oya-Ali Osman Kesici Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen panele katılım sağladılar.

Münazara Turnuvamız Sonuçlandı!

Şbt

Fizik Profesörü Prof. Dr. Mithat KAYA okulumuzda CERN merkezi ve fizikle alakalı seminer vermiştir. Hocamıza semineri için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzu tanıtmak için oluşturduğumuz ekibimiz gelen orta okul öğrencilerine okulumuzu gezdirip onferans salonunda sunum yapmaktadır.

Şbt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Şengül Kalın ın düzenlediği Matematik yarışmasının finali okulumuz konferans salonunda yapılmıştır.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Fenli sesi konuşmalar programımıza katılan orta okullara öğrencilerimiz sunumlarını gerçekleştirdiler.Emeği geçem öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

TOKATKÖY ORTA OKULUNUN 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN BİR KISMI OKULUMUZU ZİYERET EDİP OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR.

Şbt

DR.ÖĞRETİM ÜYESİ AHMET AYDEMİR OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA 6 ŞUBAT SALI GÜNÜ BİLİM UYGULAMALATI ÜZERİNE SEMİNER VERMİŞTİR.BU VERİMLİ SEMİNER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

12 OCAK TA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZ İÇİN TÜM OKULLARIMIZDA YAPILAN SAYGI URUŞUMUZDAN BİR KAÇ KARE