T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Fen Lisesi

AHMET KÖSE - UZMAN ÖĞRETMEN - OKUL MÜDÜRÜ

MATEMATİK ÖĞRETMENİ

              Üsküdar’da 1965 yılında doğdu.İlkokulu Beykoz Mahmut Şevket Paşa köyünde okudu. Ortaokul ve Liseyi Üsküdar Halide Edip Adıvar Lisesinde bitirdi. Marmara Üniversitesi  Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünden 1990 yılında mezun oldu.

         Özel sektörde çalıştıktan sonra 1997 yılında Beylerbeyi Lisesi’nde öğretmen olarak atandı.2003 Yılında Beylerbeyi Hacı Sabancı Lisesinde müdür yardımcılığına başladı.2011 yılında Çekmeköy Taşdelen İmkb Meslek Lisesine atandı.2015 yılında HÖV Vakfı Tunç çapa Anadolu lisesinde görev yaptı.2016 yılında Çekmeköy Taşdelen İmkb Meslek Lisesine  2017 Yılında Çekmeköy Toki çok programlı Anadolu Lisesine müdür vekili olarak görevlendirildi. 2018 yılında Çekmeköy Toki  çok programlı Anadolu Lisesine okul müdür olarak atandı.

        Çeşitli kademelerde yürüttüğü idari görevlerinin yanı sıra, eğitim öğretim, mesleki gelişim, yönetim becerileri, eğitimde girişimcilik üzerine projeler planlamıştır.Görev yaptığı okullarda önemli sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunan müdürümüz Proje, etkinlikler ve çalışma hayatı ile ilgili çok sayıda Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir. Ülkemizde, alanında isim yapmış sanatçı, düşünür, bilim ve iş  insanlarını öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya getirmiştir. Eğitim-öğretimin her aşamasında görev yapan bireylerin desteklenmesi için çeşitli çalışmalar yapmıştır.

         2022 yılı Eylül ayında Beykoz Fen Lisesine okul müdürü olarak atanan müdürümüz evli ve iki çocuk babasıdır.